L’esgotament dels taxistes després de cinc dies d’acampada

Rate this post

Són, probablement, les últimes d’una protesta que va començar de manera espontània i que ha arribat a reunir més d’un miler de taxis a la Gran Via de Barcelona. Aquí han acampat i han fet del taxi, l’asfalt i la ciutat, casa seva. Temperatures altes, un sol de justícia, nits en vetlla i famílies senceres que han passat els seus cinc dies amb les seves cinc nits a l’aire lliure. Tot, per una reivindicació, posar fre a les llicències de vehicles de lloguer amb conductor.

Mentre esperen les conclusions de la reunió de la Conferència Nacional del Transport, que se celebra aquesta tarda, maten el temps com poden. Jocs de cartes, molts jocs de cartes, dòmino i parxís són la vàlvules d’escapament d’una mobilització que sembla que arriba a la seva fi, com a mínim, fins el mes setembre, quan és previst que el govern aprovi un decret llei que permeti complir amb la ràtio d’una llicència de VTC per cada 30 de taxi.

taxistes barcelona juguen domino

Dos taxistes maten el temps jugant al dòmino/G.R

taxistes Barcelona juguen a cartes. Gisela RodríguezEl sindicat de taxistes paquistanesos passen el temps jugant a cartes/G.R

taxistes barcelona. Gisela RodríguezFamílies senceres jugant a jocs de taula a la Gran Via/G.R

Els taxistes concentrats diuen que estan cansats però asseguren que avui no acabarà res, que si tot va bé, tan sols serà una treva de cara el mes de setembre.

Anar a la font
Gisela Rodríguez

Powered by WPeMatico

Translate »