L’escarni de García Aguado de la Diada sulfura la xarxa: “I tu ets psicòleg?”

Rate this post

Al compte de Twitter de Pedro García Aguado hi té escrit: “Solo hacen falta tres palabras para que un sueño empiece“. Probablement no es refereixi a les paraules “In”, “Inde”, “Independència”. A la seva web, se’ns presenta a ell mateix com a “mediador” i educador, expert en prevenció i tractament de les conductes addictives, tècnic per a la prevenció de trastorns provocats per l’abús de les noves tecnologies i mediador familiar.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Pedro García Aguado (@pedrogaguado) on

Però d’un temps ençà, García Aguado sembla que públicament ha deixat de banda aquesta vessant per endinsar-se molt més en la d’agitador de masses unionistes i analista polític bel·ligerant amb la causa sobiranista. Fins i tot, li fa la feina a Albert Rivera, com es va poder veure en l’acte España ciudadana, envoltat d’altres simpatitzants televisius del partit taronja com el col·laborador de la Griso, Albert Castillón, a qui Justo Molinero va engegar a dida recentment, o el presentador Santi Acosta.

L’hermano mayor està molt agraït i fins i tot ha arribat a assegurar que es va rehabilitar de les drogues “gracias a España. Ara, García Aguado s’ha fet ressò d’un vídeo que va circular ahir durant la Diada, d’un veí de la Diagonal de Barcelona que durant un dels moments de silenci com a protesta per la situació dels presos polítics, va fer que sonés l’himne espanyol. El “mediador” considera aquest home “mi ídolo”, acompanyant el tuit d’emoticones rient, aplaudint i amb les mans aixecades en senyal d’adoració.

Una mofa que li han tret en cara molts usuaris que li qüestionen com pot anar per la vida pretenent intervenir sobre conflictes, donant lliçons com a psicòleg i vantant-se de la seva comprensió i diàleg, i alhora, fer escarni de la situació d’unes persones que estan a la garjola i de la difícil situació que estan vivint també els familiars dels empresonats:

Després del seu hooliganisme, molts es pregunten si Pedro García Aguado era en realitat, el més radical, cada vegada que anava a veure nois conflictius en el seu programa de tele.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »