Les xarxes exploten contra Pablo Motos per saltar-se el confinament preventiu

Per primer cop en 15 anys Pablo Motos s’ha saltat un programa d’El Hormiguero. El motiu? Precaució. Estava a l’espera del resultat d’una prova PCR, que s’havia fet en motiu del positiu d’un contacte directe. Fins aquí tot normal. L’embolic s’ha generat a partir de l’ambigüitat del cas, ja que, el misteriós contacte hauria donat positiu a un test antigènic, però, posteriorment, segons Motos, es va fer un PCR perquè “no estava clar que s’hagués fet bé el primer test”. El resultat d’aquesta segona prova va sortir “no concluyente”. Per tota aquesta situació, ell mateix va decidir fer-se’n una, i, per tant, faltar al programa d’ahir després de més de 2000 emissions seguides. 

El seu lloc el va ocupar Nuria Roca, qui va aixecar furor a les xarxes, també degut a la mala fama que té Pablo Motos a les xarxes. Només va caldre mitja hora de programa per que la gent la preferís a ella, les xarxes treien fum amb aquesta situació inèdita. Alguns usuaris van assegurar que, el d’ahir, va ser el millor El Hormiguero que havien vist mai. No es pot negar que la conductora substituta, per mèrits propis o per desmèrits aliens, va deixar bona impressió al seu debut en aquest format. 

La polèmica forta ha arribat amb el vídeo publicat avui al Twitter del programa, on Pablo Motos assegurava que tan ell com el seu contacte són negatius en coronavirus, i per tant avui tornarà. Però la gent, desitjant que no els treguin l’alegria, no ha volgut donar credibilitat a les seves paraules, i ha despertat una nova polèmica al voltant de la seva figura. La queixa, generalment, és que no està donant exemple, ja que, per molt que ell doni negatiu, ha de respectar els deu dies de confinament

Finalment, sembla que només va faltar ahir, i que tenim encara molt Pablo Motos per davant, per molta desilusió que aquest fet provoqui a alguns. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: