Les millors propostes pel cap de setmana

Aquest cap de setmana arriba ple de música -del rock progressiu a l'electrònica-, exposicions teatre i cinema en escenaris que van des de l'Auditori al Canòdrom.

King Crimson 

Aquest divendres 12 de juliol i dissabte 13 al vespre podreu disfrutar de la mítica banda britànica King Crimson que passeja el seu rock progressiu pels escenaris de mig món des de 1969. Liderats per la guitarra de Robert Fripp (únic membre original del grup) ara arriben al Teatre Coliseum, on reproduiran moltes peces històriques que la banda no ha tocat mai en direte, així com nous arranjaments dels seus clàssics. 

Grec 2019: Coda

Dissabte 13 de juliol a les vuit del vespre  i diumenge 14 a les sis de la tarda, la companyia Atresbandes, una de les troupes catalanes amb més recorregut internacional, s’alia amb el Quartet Brossa i ofereix un especacle a l’Auditori per parlar del fragment final d’una composició per construir una metàfora de la repetició dels comportaments: tant dels que generen alegriacom dels que ens enfonsen en la foscor i que tan sovint han pres la forma d’una ideologia autoritària. Una creació que mostra com els règims feixistes, populistes o autoritaris, com per exemple la Unió Soviètica d’Stalin, van enviar al exili o a la mort a un bo nombre d’artistes, entre ells a molts músics.

Coda Grec 2019

Horitzons

“Com et pot ajudar l’art, de manera directa o indirecta?” Aquesta és la pregunta que batega al centre de l’espectacle Horitzons, una proposta de ManNera Dansa amb coreografia d’Aleix Martínez que té com a objectiu demostrar que l’art també pot ser un altaveu poderós contra la injustícia i una bona eina per albirar paisatges socials més amables. El muntatge, que compta amb solistes del Ballet d’Hamburg i la interpretació en viu de la guitarrista Miriam Paretas, Ravid Goldsmith al handpan i l’actor Joel Minguet, és d’una banda un homenatge a l’univers lorquià, a la poètica de la intensitat trenada amb uns ideals ferms i sostinguts, i d’altra banda centra la seva atenció en un dels conflictes més candents de l’Europa contemporània: la crisi migratòria. Divendres 12 i dissabte 13 de juliol al Casino de l'Aliança del Poblenou.

horitzons cartell

Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte 13 de juliol torna un dels festivals de música electrònica més importants d’Europa. El Barcelona Beach Festival portarà a la platja del Fòrum i el parc de la Pau de Sant Adrià del Besòs alguns dels DJ i productors més importants del panorama internacional. El festival, que és ja un referent dels festivals de música electrònica d’Europa, oferirà les actuacions d’Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Don Diablo, Steve Aoki, W&W, Brian Cross, JP Candela, DJ Nan, DGrace, Uri Farré i Xavi Alfaro.

Barcelona Beach Festival @bbf

Grades Obertes al Canòdrom

Fins el 9 d’agost les grades del Canòdrom seran l’escenari on es podran veure sis pel·lícules que reflexionen sobre els límits de la creativitat i la ciència. De nou, un espai per lligar tecnologia, ciència i coneixement amb cinema. A més, el cicle d’aquest any ha volgut aprofundir també en la perspectiva de gènere i s’han buscat pel·lícules en les quals tinguessin un paper important les dones. Aquest divendres 12 de juliol a les deu de la nit es podrà veure Eva, de Kike Maillo. Una pel·lícula que ens parla d’un futur no gaire llunyà on els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. 

Eva Kike Maíllo

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: