Les ferides al cul del professor d’OT després d’una agressió homòfoba

Rate this post

Javier Calvo i Javier Ambrossi són unes de les revelacions de l’edició d’enguany d’Operación Triunfo. Els dos actors són els encarregats d’impartir les classes d’interpretació als concursants, una tasca que en anteriors edicions havia dut a terme Àngel Llàcer. Una parella laboral i sentimental que ha protagonitzat alguns dels millors moments del talent show gràcies a exprimir els sentiments més amagats dels joves cantants.

Les seves lliçons són seguides per milers de persones al canal 24 hores i a Youtube i recopilen un gran nombre d’elogis. Aquesta popularitat, però, els hi ha jugat males passades. Fa pocs dies podíem llegir que els professors van tenir una discussió en ple carrer en topar amb un home, que li va estampar un plat a l’esquena a Javier Ambrossi després de dir-li “calla, maricón “.

Tot i que ho van explicar dins de l’Acadèmia entre riures i posteriorment li van voler restar importància per xarxes socials, Javier Calvo ha publicat un vídeo a Instagram on es pot veure una ferida de considerables proporcions. Ambrossi, d’esquena, s’abaixa els calçotets per ensenyar un blau que ocupa bona part de la seva natja esquerra.

javier calvo insta stories

Instagram Stories @javviercalvo

Unes imatges que han generat força revol entre els seus seguidors, que no s’esperaven unes seqüeles d’aquest tipus. No obstant això, Ambrossi ha tornat a reiterar que es troba bé i que malgrat la lesió, no perd el somriure.

Anar a la font
ENBlau

Powered by WPeMatico

Translate »