Les conferències de l’EFA analitzaran les perspectives econòmiques després de la pandèmia

L’impacte de la crisi econòmica de la Covid-19  serà el tema del vint-i-dosè cicle de conferències anuals de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) que tindrà lloc el pròxim dia 19. Les ponències es faran per primera vegada de forma telemàtica i estaran obertes a tothom.

El president de l’EFA, Francesc Mora ha explicat, durant la presentació, que les preocupacions de l’entitat passen per la represa de l’activitat econòmica, la influència de la crisi en el model fiscal andorrà i en l’Acord d’Associacio amb la Unió Europea (UE). L’EFA està treballant en un seguit de mesures per reactivar l’economia que volen presentar al Govern. “El país ha de millorar la seva competitivitat per ser més atractiu per als inversors i per als turistes“, ha opinat Mora. També ha recordat la mancança d’infraestructures, fonamental per desenclavar el país.

El webinar proposa tres conferències i una taula rodona. Les ponències aniran a càrrec del ministre de Finances, Eric Jover; el president de Pharos, Marcos Urarte; i la presidenta del Laboratoire Européen d’Anticipation Politique, Marie Hélène Caillol. La taula rodona comptarà amb la participació del president de Grandvalira, Joan Viladomat; el conseller general i representant de Cisa Group, Carles Naudi; i el president de l’EFA, Francesc Mora.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: