Les “caixes negres” de Corinna amb documents sobre Joan Carles I

Corinna, l'examant del rei emèrit Joan Carles I, guarda informació comprometedora sobre la monarquia espanyola. El diario.es fa aquesta afirmació després que aquest diumenge el rei Felip VI renunciés a l'herència del seu pare i li retirés el sou de 200.000 euros anuals.

El citat mitjà ha tingut accés a una acta notarial on Corinna Larsen afirma disposar de documentació comprometedora per a la família reial espanyola que cap en "vuit caixes negres".

"El 10 de maig de 2012, (l'empresa de seguretat) Algiz em va enviar un correu electrònic per dir-me que transportarien les 8 caixes negres i 16 caixes de seguretat a l'apartament. Es tractava d'una referència a les caixes on em van dir que posés els documents que provaven assumptes personals i privats, així com correspondència oficial, informes polítics confidencials, i transaccions financeres i comercials en les que es veia involucrat el rei emèrit i altres membres de la Casa Reial, explica Corinna al punt 17 de l'acta notarial. 

El citat mitjà recorda que Algiz era l'empresa de seguretat contractada suposadament pel CNI per intimidar Corinna i intentar robar-li la documentació que afecta els membres de la monarquia espanyola, sempre amb l'excusa que la volien protegir dels mitjans de comunicació.

L'antiga amant del rei emèrit va anunciar a principis d'aquest mes que denunciarà Joan Carles I a la justícia britànica per l'assetjament que assegura pateix des que van deixar la relació l'any 2012. Les amenaces serien per evitar que revelés els "secrets d'Estat" que presumptament coneix.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: