Les aturades de controladors francesos han afectat vols de Barcelona

Rate this post

El conseller delegat d’International Consolidated Airlines Group (IAG), Willie Walsh, ha assegurat avui que les vagues dels controladors francesos han afectat els vols des de Barcelona i han tingut un impacte en el turisme a Espanya. El responsable d’IAG, grup format per British Airways (BA), Iberia, Vueling i Aer Lingus, ha dit que aquestes aturades presenten un desafiament per a l’aerolínia.

En concret, ha especificat que Vueling s’ha vist particularment afectada per aquestes mesures perquè controla una part important del Mediterrani. “Vueling es va veure particularment afectada i va incórrer en un cost addicional d’incidències de 20 milions d’euros en el trimestre”, ha indicat.

Tanmateix, el conseller delegat ha expressat la seva satisfacció pel rendiment en totes les aerolínies del grup, especialment les rutes transatlàntiques, amb nous recorreguts que rendeixen “millor del que s’estimava”. Walsh ha explicat que els resultats són positius en el segon trimestre, amb un benefici de les operacions de 835 milions d’euros abans de partides excepcionals, que superen els 790 milions d’euros registrats l’any anterior. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »