L’errada (o no) del PP al seu darrer vídeo: “¿Se puede ser más patético?”

Des de la irrupció dels ultres de Vox, de vegades costa diferenciar les forces de dretes espanyoles. Pactes a Andalusia, trifachitos… Fins i tot Pablo Casado s'ha deixat el mateix estil de barbeta que Santiago Abascal. Qualsevol d'aquests dies Albert Rivera també s'oblidarà de passar-se la màquina d'afaitar. La simbiosi entre Vox, PP i Cs de vegades és tan gran que qualsevol intent de desmarcar-se per part d'ells, "derechitas cobardes" i coses per l'estil, té poca consistència.

Casado, Rivera i Abascal Manifestacio dialeg Madrid - efe

Efe

Ara, els que veuen en el PP i en Vox dos cares de la mateixa moneda, tenen un altre argument a favor. Potser es va tractar d'una errada, potser un intent deliberat de semblar-s'hi encara més, potser un intent d'arrabassar vots de cara a les eleccions de novembre, però el cas és que a la xarxa s'ha generat una mofa viral amb un vídeo que ha penjat la formació de la gavina sobre el secretari general dels populars, Teodoro García Egea. Unes declaracions del representant popular reiterant la necessitat de posar en marxa "España Suma", però utilitzant de fons la mateixa sintonia que ve utilitzant Santiago Abascal des de fa temps en els seus vídeos autopropagandístics. Aquest és el vídeo del PP. Parin l'orella:

I aquest el vídeo de Vox:

"Un nuevo comienzo", que està penjat des del 2016, una mena d'himne per Vox. "Es el miedo de quien se huele un amenaza real en las urnas en un partido que ya no ilusiona ni convence a nadie", asseguren.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: