L’entrenador del Viladecans dispara contra Gerard Piqué

Rate this post

La compra del FC Andorra per part de Gerard Piqué comença a crear els primers crítics. L’entrenador del Viladecans, el proper rival de l’equip del defensa del Barça, ha carregat contra ladulterament que provoca aquest tipus de negocis dins del futbol català.

Raúl Paje, el tècnic del Viladecans, ha afirmat amb rotunditat en una entrevista al mitjà digital Futbol Catalunya que “l’Andorra adultera la competició”. “Arriben amb una plantilla nova i els quedarà un equip molt bonic. Però cal regular l’assumpte de fitxatges com passa a Segona B o Tercera”, afegeix.

El Viladecans, el tercer classificat de Primera Catalana, juga aquest diumenge a les 12.00h contra l’Andorra de Piqué. “Piqué sabrà el que fa amb els seus interessos, pot ser graciós i normal en el futbol professional, però a nosaltres ens toca els nassos”, ha seguit.

“Fa ràbia, esclar que en fa, la Lliga deixa de ser el que era per una cosa així, surten grans quantitats de diners… el que s’ha dit, algú hauria de regular-ho”, ha seguit dient un Paje notoriament enrabiat amb l’arribada dels diners a l’Andorra de Piqué, el club andorrà inscrit a la Federació Catalana de Futbol i que juga dins la competició espanyola.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »