L’empresària valenciana a qui Corinna acusa de ser l’altra amant del rei

Rate this post

Les cintes de Corinna amb el comissari Villarejo per entregues han ofert un segon capítol interessant per les revistes del cor: Joan Carles va perdre la seva amant alemanya per tenir una segona amant valenciana simultàniament. Corinna diu que va donar per acabada la relació adúltera amb Joan Carles quan el cap de l’Estat mantenia alhora una segona relació extramatrimonial amb una dona valenciana. Seria la vídua del catedràtic assassinat per ETA Manuel Broseta: l’empresària Sol Bacharach.

2014 Sol Bacharach 15

Mujersiglo XXI

Segons Corinna, l’altra amant “ha visitado Zarzuela en varias ocasiones. Tiene fotos con el rey y la reina”. L’amant valenciana va ser rebuda a Zarzuela com a empresària i va resultar ser íntima del cap de l’Estat. Sofia no sospitava res. Sol era membre de l’Asociación United World College i hi ha fotos oficials a Palau. La senyora Bacharach va ser addicta a les drogues: “He aprendido a resitir las situaciones adversas sin necesidad de tomar ansiolíticos mezclados con alcohol. El consumo de drogas me llevó a un callejón sin salida”.

sol bacharach amant rei

Casa Reial

Es va curar de la seva addicció a Barcelona i Mollet: “Fui a Psiquiatría del Hospital Clínico de Barcelona y  me salvó la vida en el Centro Terapéutico del Vallés. Se trataba de un pequeño lugar en Mollet, Barcelona, que adoptó métodos innovadores traídos de Estados Unidos. Allí comenzó mi liberación, volví a pensar el lugar que quería ocupar en el mundo, reflexioné sobre cómo soportaría mi estado e ánimo la ausencia de droga en mi cabeza. Me curé con esfuerzo y reconocí mis limitaciones queriéndome mucho”. Una nova víctima del depredador sexual Joan Carles de Borbó.

2014 Sol Bacharach 4

MujersigloXXI

Corinna no pot suportar que el rei tingués més amants alhora i brama a les cintes “Yo fui la última”, com si fos honorífica. Mentrestant, el TS es pensa si citar-la a testificar com a còmplice del presumpte delicte de blanqueig.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »