L’empresari alemany antiindependentista es presenta a les municipals a Barcelona

Rate this post

L’empresari alemany antiindependentista, Karl Jacobi, conegut perquè va increpar el president del Parlament, Roger Torrent, en una conferència al Círculo Equestre, ha anunciat que es presentarà a les eleccions municipals de Barcelona. Jacobi ha anunciat la seva decisió al Versió RAC1, i l’ha atribuida al procés independentista.

“He pres la decisió de presentar-me a alcalde de Barcelona. S’ha de canviar la situació. Vivim en una dictadura. Tinc vàries ofertes de diversos partits”, ha assegurat.

Jacobi ha seguit amb el seu llenguatge radical contra els polítics catalans. “Segons les lleis alemanyes no hi ha rebel·lió, però poden dir el que els doni la gana. Som a Espanya. Els jutges alemanys s’han deixat influir per una campanya de mentides i manipulacions que s’ha fet fa anys des de Catalunya”, ha deixat anar respecte a la decisió del Tribunal d’Schleswig-Holstein.

L’empresari s’ha mostrat especialment irritat amb el president a l’exili, Carles Puigdemont. “Puigdemont ha d’anar a una presó espanyola. Se l’ha de bloquejar, congelar o el que sigui. Que no parli més en públic dient més mentides. S’ha d’acabar amb aquest malson com sigui”, ha indicat.

Jacobi va dir al president del Parlament que hauria de ser a la presó

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »