L’empelt turc de cabell a Dinio acaba en carnisseria: “ponen pelo de sobaco”

Rate this post

La moda d’empeltar-se cabell del clatell o d’altres zones menys confessables del cos al crani està en auge. Molts famosos i anònims van a Turquia a fer-se aquesta cirurgia estètica i tornen amb una rata morta al cap. L’últim ha estat Dinio Garcia, exparella de Marujita Díaz, que ha concedit una entrevista al digital Jaleos on explica el drama que ha viscut: 

La foto fa por, la vermellor al cuir cabellut sembla “la mossegada d’un cavall”. L’exactor porno cubà de 46 anys reconeix: “Hay clínicas en Turquía que son como almacenes, te quitan pelo del pecho, y hasta de los sobacos. Una barbaridad”. El consell que ens donaven les àvies també val per les iaies cubanes: “Mucha gente quiere ir a lo barato y al final lo barato sale caro”, diu Dinio. Critica el modus operandi que va trobar-se a Turquia:  “Allí llevan de todo en un avión y te tiran para atrás con cinta como si fueses ganado. Es una bestialidad”.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Un fuerte abrazo para todos 

A post shared by Dinio Garcia (@diniogarciaoficial) on

La foto és del setembre a Istambul com un turista capil·lar més. Ara se’n penedeix i es deixa fotografiar el crani amb la destrossa que li van fer empeltant-li pèls de l’aixella. Millor calb que amb segons què.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »