L’emotiva carta de comiat de David Gallego

David Gallego ja no és l'entrenador de l'Espanyol, però ha volgut acomiadar-se del club i de l'afició. En una carta publicada aquest dijous, Gallego ha volgut agrair a l'entitat blanc-i-blava el suport rebut i ha assegurat que ha estat "un honor defensar aquest escut".

"La gent que tinc propera sap els sacrificis que aquesta professió tan bonica, però també tan exigent, requereix. És per això que vull agrair-los a tots ells el suport rebut. En primer lloc i, especialment, a la meva família, també als diferents cossos tècnics amb els quals he treballat, al president, Chen Yanseng, i a les diverses direccions esportives que van confiar en mi", ha escrit el de Súria.

"M'emporto el vostre afecte i el vostre respecte"

Gallego ha volgut tenir unes paraules pels que eren fins fa poc els seus futbolistes: "m'emporto el vostre afecte i el vostre respecte". "Espero haver pogut ajudar el vostre creixement professional i crec que ha estat així en molts casos", ha afegit.

"Em sento molt orgullós de veure a tants jugadors que van passar per les meves plantilles i que ara són professionals amb un brillant futur. Seguiu treballant, no deixeu mai de creure en vosaltres i de defensar aquest escut amb orgull", ha comentat.

david gallego espanyol efe

I per finalitzar, Gallego ha volgut dedicar unes paraules per l'afició perica: "Gràcies a l'afició pel vostre suport en tots aquests anys". "Sou l'ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar-li suport mai", ha sentenciat.

Pablo Machín és el nou tècnic de l'Espanyol i en la seva presentació va assegurar que "hi ha de temps per revertir la situació".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: