L’emotiu missatge de Shakira a Piqué després de deixar la selecció espanyola

Rate this post

Les notícies del món del futbol i del seu entorn estan a l’ordre del dia, i després que Gerard Piqué hagi confirmat el seu adeu definitiu a la selecció espanyola de futbol, la seva parella, la cantant Shakira, també li dona suport, però d’una manera especial. A través de les xarxes socials envia un emotiu missatge dirigit cap al futbolista i demostrant-li un incondicional suport perquè ella és la seva fan número u.

“Vaig parlar fa poc amb Luis Enrique i vaig dir-li que la decisió estava presa i molt meditada”, va dir Piqué, de 31 anys, en la roda de premsa prèvia de la Supercopa d’Espanya, i va assenyalar que “va ser una etapa bonica, però ara vull centrar-me en el Barça per guanyar més títols”. Unes paraules que posen un punt i final a la vida del defensa del Barça amb el combinat espanyol.

I ara Shakira parla d’aquesta etapa, que “siempre guardaremos en el corazón”, amb una mirada cap a l’inici de la seva relació perquè es van conèixer a Sud-àfrica durant el Mundial de futbol del 2010. Del Waka Waka a l’adeu de Piqué de la selecció.

I si Shakira parla de futbol i guarda amb un especial record l’etapa de Piqué amb la selecció, ara haurà de reservar els seus esforços per tenyir-los exclusivament de blaugrana. Si Piqué vol guanyar títols amb el Barça, Shakira ara li haurà de dedicar només publicacions amb la samarreta del Barça.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »