L’emblemàtic restaurant Casa Leopoldo crea un premi literari

Rate this post

Els escriptors David Trueba i Enrique Vila-Matas formaran part del jurat del nou Premi Casa Leopoldo, que espera situar-se com un “referent” entre els guardons que es concedeixen a Catalunya. Coincidint amb el seu 90è aniversari, el clàssic restaurant del Raval de Barcelona, dirigit per Óscar Manresa i Romain Fornell, farà entrega del premi “d’aquí a dos o tres mesos”, tal com ha avançat RAC1. El certamen, que comptarà amb les categories de ficció i no-ficció, reconeixerà dues obres escrites en castellà i publicades l’any 2018. Està previst que abans de la Diada de Sant Jordi es donin a conèixer els noms dels dos guanyadors, que sortiran d’una tertúlia literària. 

Les obres candidates seran escollides per escriptors i per gent de la cultura que conformen el jurat, entre els quals hi haurà Trueba i Vila-Matas. Casa Leopoldo anunciarà properament les bases del premi, que no tindrà cap dotació econòmica.

El bressol de Pepe Carvalho

Restauració i literatura s’abracen a l’emblemàtic Casa Leopoldo, escenari on va néixer la figura del detectiu Pepe Carvalho, creat per un dels seus comensals més il·lustres, Manuel Vázquez Montalban, i punt de trobada de tertúlies literàries de la segona meitat del segle XX.

Anar a la font
La Llança

Powered by WPeMatico

Translate »