L’eina de l’actor porno més famós del món deixa sense paraules Dani Rovira

Rate this post

El seu nom real és Ángel. És de Ciudad Real, té 23 anys, però aspecte de ser més jove. Se’l coneix amb el sobrenom de Jordi, el ‘niño polla’. El nom artístic més explícit de tota la història del cinema. No ‘niño tres pies’ o si m’apures ‘niño palote’. Clar i català. Millor que Tetanic, Bitelchup o Penocho. Per què aquest nom artístic? Potser perquè les seves mides són més grans que la seva edat.

Diuen d’ell que és el nou Rocco Siffredi o Nacho Vidal, i ja ha rodat escenes amb tots dos. Fa anys va veure un anunci on buscaven actors amateurs i ara passeja per mig món les seves virtuts. Es guanya molt bé la vida i ha signat contractes en exclusiva amb l’empresa capdavantera del sector.

niño polla

Brazzers

Ahir, ell i el seu sobrenom van anar al programa La resistencia a #0 amb David Broncano. El van seure al costat d’un altre actor que, com ell, va arribar al món de la interpretació sense proposar-s’ho, i ara és dels actors més reconeguts del panorama nacional, Dani Rovira. Desconeixem si les semblances entre tots dos acaben aquí o n’hi ha més. El mateix presentador anunciava brillantment els convidats de la nit amb aquest tuit:

El cas és que van seure’ls a tots dos de cara al públic amb un portàtil. ‘El niño polla’ i ‘el niño Goya’ colze a colze, per no dir una altra part.

niño polla2

Movistar

Al ‘niño polla’ li van posar una tauleta al davant per aguantar l’ordinador, però tampoc li hagués calgut. Els dos convidats i el presentador van posar al portàtil una escena on Jordi feia d’estudiant i la seva partenaire de professora de música. A Dani Rovira se li posaven els ulls com plats al veure el que hi sortia: “Però Ángel, ¡que t’agafa a collibè! Però tu, quant peses?”. “55”, respon… 55 quilos de carn i ossos. Més carn que ossos. En saber-ho, Rovira es disposava a continuar amb el qüestionari, però a mitja frase es queda mut.

  dani rovira

Movistar

Broncano li demana a Rovira que anés descrivint l’escena i ell només era capaç de balbucejar, mentre Jordi reia al seu costat amb aquell posat de jugador de pòquer que sap que té la millor mà. Pots veure l’hilarant reacció de l’actor andalús al següent tuit:

Rovira ja ha rodat la versió del personatge de còmic Superlópez, que justament era homenatjat al passat Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

 

 

A post shared by @ danirovira on

Però qui veritablement sembla tenir superpoders, l’autèntic Superman de la nit, va ser Jordi.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »