L’Autònoma, territori indepe

Les pintades en les quals es pot llegir les paraules “Independència, Socialisme i Feminisme” que estan presents als edificis de l’UAB així com les pancartes i llaços que reivindiquen la llibertat dels dirigents independentistes, no han estat esborrades tot i que la Junta Electoral va dictaminar el passat 11 d’abril que s’havien d’eliminar.

La Junta Electoral Provincial de Barcelona va obligar a la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona a esborrar “en el termini més breu possible” els murals i pintades amb “símbols partidistes”, com “el llaç groc i la bandera estelada”. També va dictaminar eliminar les pintades de “signe partidista” que es puguin identificar amb alguna de les candidatures presentades per a les eleccions generals del 28-A després del recurs presentat per l’associació ‘S’ha acabat! Joves per la defensa de la Constitució’.

L’associació ‘S’ha acabat!’ ha exigit a l’UAB que compleixi l’ordre de la JEC i faci efectiva la retirada dels “elements partidistes”. “Considerem inadmissible que 9 dies després que s’hagués determinat de manera clara que aquests símbols i pintades suposen una vulneració de l’obligació de neutralitat de les administracions públiques, especialment greu en període electoral, aquestes pintades i símbols no hagin estat retirades”.

 

Ves a la font
Autor:

Últimes notícies de e-noticies

21 d’Abril de 2019 – 12:28 am

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: