Laura Rosel, del Grup Godó a TV3 en 4 dies

Rate this post

Si avui és dimarts això és 8tv i si és dissabte això és TV3. És el que deu pensar els matins quan es lleva Laura Rosel. Les dues cadenes catalanes estan separades per un carrer. A peu hi ha 10 minuts entre els platós d’Esplugues i Sant joan Despí. Però aquest cop TV3 ha apretat l’espectador: veure una presentadora dimarts fent 8 al dia i dissabte Preguntes freqüents és inèdit. En Blau va avançar en exclusiva que la periodista de Sabadell substituiria un altre sabadellenc. Quan Ricard Ustrell va dir que marxava era 10 de novembre i no ha estat fins el 17 de gener (dos mesos i una setmana després), que s’ha oficialitzat el recanvi. Rosel té quatre dies per fer-se seu el FAQ’s perquè dissabte, un mes després de l’últim programa, els espectadors l’esperen.

Bon rotllo en la successió tot i que Ustrell no triava successor. La decisió de la nova cara dels dissabtes era d’El Terrat i Buenafuente amb el vist-i-plau de TV3. Ustrell estava conforme amb el substitut que va sorgir de l’equip, Maiol Roger, però el periodista de política del diari Ara va acabar caient sense cap explicació. Ell mateix no la va poder facilitar a En Blau. Es va estalviar que li passés com amb un altre fitxatge fallit de la CCMA, Cristina Puig, que va donar per fet que s’incorporava a Catalunya Ràdio i va plegar de la seva feina a RBA. La mateixa Puig és ara tertuliana de 8 al dia i haurà advertit Rosel: no pleguis de 8tv fins que tinguis signat el nou programa. I Rosel ho ha seguit fil per randa.

Rosel ha fet un rècord mundial: fer l’espai meteorològic de dimarts a 8tv anunciant quin temps farà dimecres que ella ja serà de TV3. 

rosel. 8tv

8tv

Jordi Armenteras presentarà sol, de moment, 8 al dia. La idea de ser una mena de Ferreras català ha resultat fallida 5 mesos després. Veurem si Tian Riba i l’equip d’El Terrat fan de Rosel una Ana Pastor.  Alguns rumors apunten al retorn d’Armenteras a RAC1 si Ramon Rovira no aposta per 8tv. La situació a Arucitys tampoc no és fàcil amb la retallada econòmica que ha agradat poc a Alfons Arús, que va liderar de molt la cadena amb un esplèndid 6% mentre Rosel i l’últim 8 al dia feien un fluix 2,8%. El llistó del FAQ’s ronda el 20%. Caldrà una bona perxa per saltar.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »