Laura Rosel amb una samarreta de Puigdemont es dispara al 22%

Rate this post

TV3 és un bucle. La segona samarreta de Laura Rosel serà criticada, sobretot per l’unionisme. En plena campanya independentista perquè els manifestants el dia de la investidura es posin una careta amb la cara de Puigdemont, la directora i presentadora del Preguntes freqüents va conduir el segon programa vestida amb la màscara del candidat a la reelecció dibuixada al pit. El segon FAQ’s de Ricard Ustrell serà recordat per una altra polèmica samarreta sobre el referèndum. En aquell setembre de la prohibició de l’espot amb dues vies de tren que convidaven a exercir el dret a decidir votant l’1-O, Ustrell es va abrigar amb aquesta penyora:

samarreta 1 O @FAQSTV3

@FAQSTV3

Rosel co-dirigeix el programa i tria com vestir-se. Mentre Ustrell en el seu segon FAQ’s va fer un 15%, ella l’ha disparat a un espectacular 22%. Els espectadors ja s’han familiaritzat amb el debat després de 5 mesos però la nova presentadora els ha seduït en un temps rècord. A la segona setmana ja fa xifres de partit de futbol. El seu àngel de la guarda estava de guàrdia. En un dissabte previ a la investidura que només permetia especular, va tenir el TC de part seva. Soraya traient-se de la màniga un recurs i el TC reunit en sessió maratoniana que va decidir-se a quarts de deu de la nit de dissabte, a minuts de començar el FAQ’s. L’advocat de Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, molt familiaritzat amb les càmeres de TV des que era analista judicial a 8 al dia, va acceptar ser el primer convidat abans de saber què diria el TC. Valent, es va moure com peix a l’aigua, la claca li aplaudia tot i es va menjar l’audiència.

cuevillas tv3

TV3

El seu 22,1% marca el camí de com fer un debat. A 8 al dia s’estiren dels cabells per com van desaprofitar aquesta presentadora. La resta de cadenes competien amb 3 pesos pesants: el Deluxe amb el despit d’Ágatha Ruíz de la Prada, exesposa de Pedro J. Ramírez, Informe Semanal fent un massatge al rei Felip VI i La Sexta Noche intentant entendre com el FAQ’s el derrota amb les seves armes. A Espanya van fer 16%, 13% i 7,5% respectivament. Però a Catalunya, Rosel els va deixar glaçats.

rosel fred tv3

TV3

L’habilitat del programa és que sense cap primeríssima espasa de convidat, ni Roger Torrent, ni Soraya Sánez de Santamaría, pot assolir xifres estratosfèriques i fer un programa amb intenció i clima. El debat sobre si un presentador de la TV pública pot vestir-se amb samarretes independentistes durant 3 hores i mitja a prime time el va encetar Ustrell i Rosel entra al joc. Farà parlar.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »