Laura Fa, alliberada per triar el seu futur: Sálvame, Arusitys o tots dos?

Rate this post

Els col·laboradors televisius tenen un estiu estressant: segueixen fent feina a programes tipus Sálvame que no descansen, planifiquen què faran al setembre i han de cuidar els seus seguidors a les xarxes i sortir “estupendus” a les fotos.

 

A post shared by ARUSITYS (@arusityslasexta) on

Una de les millors tertulianes del món del cor és la catalana Laura Fa. Passa l’estiu amb energia renovada per enfocar una nova etapa. El programa on ha col·laborat durant anys, Arucitys, ja no s’emetrà a 8tv sinó a La Sexta, univers Atresmedia, competència directa de Mediaset, on treballa a diferents programes de La Fábrica de la Tele: Sálvame, Deluxe o Cazamariposas. Laura Fa n’és peça indispensable i Paolo Vasile i Óscar Cornejo no la volen deixar marxar. Es debat entre fer SálvameArusitys. A les penes, bona cara. La seva última foto, com diria Cazamariposas, “ha enloquecido a las redes, uy,uy,uy”:

 

My body, my rules  by @lorenamente

A post shared by Laura Fa (@laura__fa) on

El meu cos, les meves normes. I en anglès. Clar que sí Fa, fa més fi. Està meravellosa a una cala de Mallorca on aconsegueix sortir sola sense res més que un iot llunyà. El seu topless passa a formar part de les fotos estel·lars de l’estiu 2018 quan a finals d’agost algú les recopili. Tots els comentaris lloen el seu caràcter i la seva forma de ser: 

És ràpida, llesta, guapa i tal com raja. Sobreviu amb naturalitat dins un món com el de Sálvame, al que Bob Pop acaba de definir com “reality que proyecta una ideología neoliberal salvaje: gente que ha cumplido los 50 que se humilla y hace lo que sea por conservar un puesto de trabajo”. Té part de raó però Fa és l’excepció. Sense acarnissar-se, amb ironia marca de la casa, probablement seguirà animant el reality del cor al setembre des de Telecinco. 

 

Tres tontos muy tontos pasando la tarde en Sálvame!!!  by @caesaris

A post shared by Laura Fa (@laura__fa) on

A En Blau la volem a tots dos programes: a Arusitys per proper i a Sálvame. Quan la veiem només diem: Què be ho fa la Fa. Aquesta serà la seva marca de calcetes de bikini, sense sostenidors: Kebeufalafà.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »