Laura Escanes desvela quan pensa quedar-se embarassada

Rate this post

Estàs embarassada? No, potser són les pizzes d’ahir. Aquesta conversa surrealista s’ha produït en un photo-call on Laura Escanes feia el que fa habitualment: parlar per no dir res. La instagramer lluita per fer-se un nom en el món de la moda, no fent dissenys sinó posant-se els dels altres. Amb motiu de la desfilada de la firma Women’s secret va voler parlar del seu secret com a dona. ¿Quan pensa quedar-se embarassada de Risto Mejide i donar un germanastre a Julio Mejide Jiménez, fill del presentador Risto i la presentadora Ruth? La resposta és de manual:  “De momento, entre mis planes no está el de ser madre. Tenemos que irnos de luna de miel, disfrutar… Un año es muy poco tiempo”.

 

You talkin’ to me?

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

Vas a desfilar hoy? No, voy a ver, a disfrutar y a cotillear un poco. No pot dir-se que Escanes s’acosti al model de dona que desfila amb la llenceria de la marca però va decidir posar-se un vestit molt escotat per seguir fent parlar. Li han seguit preguntant sobre els rumors d’embaràsEstás plana, no? (el periodista es referia a la panxa, suposem) Sí, los rumores vinieron porque me vestí con ropa ancha.

 

Last night at @womensecretofficial amazing show  #wantedWS #WSnight @pilarfstylist 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Escanes no tornarà a cometre l’error i recupera de l’armari la roba ben ajustada. Als seus 21 anys se la pot permetre. Quant val un nu de Laura Escanes? Alguna revista li ofereix un xec en blanc per aquesta portada però ella parla de “despullar-me al meu llibre on explicaré tot el que no dic a les xarxes socials”. Tot plegat a poques setmanes de la nova temporada del Chester a Cuatro. Ja estan confirmats Lluís Llongueras o el pequeño Nicolás. Només imaginem un convidat que podria rebentar els audímetres: asseure al sofà i entrevistar la seva esposa Laura Escanes. Veurem si Risto és tan valent i agosarat com ens vol fer creure.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »