L’Auditori Claror acollirà el musical documental ‘Prostitución’

Les entrades per assistir al musical documental ‘Prostitución’ el pròxim 22 de novembre ja estan a la venda. L’escena laurediana acollirà a l’Auditori Claror l’obra coproduïda, entre altres, per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i que compta en el seu equip amb dos andorrans, Alfons Casal en l’ajudantia de direcció i Héctor Mas en la producció executiva.

Així doncs, les actrius Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste Yuste se submergiran “en el món ple de controvèrsia de la prostitució”. L’obra teatral s’emmarca en el calendari de la 57a Temporada de Teatre -una iniciativa conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria- i, el director artístic de l’ENA, Alfons Casal l’ha descrit com “un treball per explorar la prostitució des de diferents punts de vista, donant veu a les prostitutes” i ha destacat el “treball previ de documentació amb diferents entrevistes a treballadores sexuals i sociòlegs, entre altres professionals”.

Amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19, el públic haurà de respectar l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat. A més, hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del teatre, les entrades i les sortides es faran de manera esglaonada i es desinfectarà la sala abans i després de cada funció. També es recomana no imprimir les entrades i presentar-les al telèfon mòbil.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: