“L’aturada ens ha anat bé”

Com la resta de la lliga, l’Espanyol ja veu a l’horitzó la tornada i amb aquesta una lluita aferrissada i del tot incerta per la salvació de la categoria.

Per això, el vestidor es veu preparat per al repte i veu el costat positiu al parèntesi de tres mesos. “Estàvem bloquejats abans de l’aturada. El partit contra l’Osasuna ens va fer molt mal. Haver estat aturats ens ha anat bé. Hem fet un reset que ens pot beneficiar”, ha comentat David López, que creu que la salvació que afronta l’equip és el repte més gran de la seva vida: “És un repte molt complicat que suposarà molta despesa física i mental. Som conscients d’això i ens trencarem la cara perquè així sigui.”

El coronavirus obre un escenari que afectarà de valent els equips que es juguin la salvació, que no podran sentir els ànims de la seva afició en moments en què la tensió i la gestió dels nervis pot decantar la balança. “És un altre dels perjudicis que tenim. A casa havíem de jugar partits importants i l’ajuda de l’afició era decisiva. No la tindrem i se’ns farà encara més difícil”, diu López.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: