L’Atlètic considera “insuficient” la clàusula de Griezmann i demana al Barça 200 milions

L'Atlètic de Madrid ha publicat un comunicat després de l'anunci del fitxatge d'Antoine Griezmann per al Barça. El club madrileny considera "insuficient" els 120 milions d'euros que ha pagat l'entitat blaugrana per la clàusula de rescissió i li demana 200 milions pel francès.

La clàusula de Griezmann era de 200 milions, però a partir del passat 1 de juliol va passar a ser de 120 milions. L'Atlètic denuncia que el francès i el Barça van tancar el seu acord abans que la clàusula es reduís i, per tant, demanen els 200 milions.

"L'Atlètic de Madrid considera que la quantitat dipositada és insuficient per fer front a la seva clàusula de rescissió, ja que és obvi que el compromís del jugador i del Futbol Club Barcelona es va tancar abans de la citada clàusula es reduís de 200 a 120 milions d'euros", ha explicat el club matalasser.

L'Atlètic inicia "els procediments oportuns per defensar els seus drets"

"També va ser anterior a la data en la qual es va produir la modificació de la clàusula la comunicació que el jugador va realitzar el 14 de maig anunciant la seva desvinculació del club", ha afegit. L'Atlètic ha anunciat que l'advocat de Griezmann ha comparegut aquest divendres a la seu de la Lliga per "rescindir unilateralment" el contracte que el vinculava amb el club madrileny. 

Enrique Cerezo efe

EFE

El conjunt madrileny "creu" que el contracte entre Griezmann i l'Atlètic es va acabar abans de finalitzar la passada temporada per "fets, actes i manifestacions" realitzades pel jugador. I és per això que l'entitat madrilenya ha iniciat "els procediments que ha considerat oportuns per la defensa dels seus drets i interessos legítims".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: