L’Atlètic carrega contra el Barça i cita Griezmann per la pretemporada

L'Atlètic de Madrid ha explotat. Després de les paraules del president del BarçaJosep Maria Bartomeu, que ha assegurat que hi ha hagut una primera reunió per Antoine Griezmann, el club madrileny ha expressat el seu malestar i ha citat el francès pel pròxim diumenge per iniciar la pretemporada amb ells.

L'Atlètic manifesta que el Barça i Griezmann haurien arribat a un acord el passat març

L'Atlètic no ha tardat a respondre el Barça i ha assegurat en un dur comunicat que Griezmann va comunicar al club que marxava el passat 14 de maig i que en els següents dies "van tenir el coneixement" que el Barça i el francès haurien arribat a un acord en el mes de març.

En la reunió del dijous que van tenir Miguel Ángel Gil i Òscar Grau, el directiu del Barça va manifestar la seva intenció de demanar ajornar el pagament de la clàusula que a partir de l'1 de juliol va passar de 200 a 120 milions d'euros.

"L'Atlètic de Madrid ha requerit al jugador, a la seva germana com agent del futbolista i el seu advocat, que Antoine Griezmann, en compliment de les seves obligacions amb el nostre club, comparegui el pròxim diumenge a les instal·lacions de l'entitat amb el fi de començar la pretemporada amb la resta dels seus companys", ha explicat el conjunt madrileny.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: