L’Associació Lleidetana i l’OAR Gràcia necessiten la victòria urgentment

Rate this post

Associació Lleidatana d’Handbol i OAR Gràcia de Sabadell s’enfronten en un partit ple de necessitats per a tots dos equips. Les lleidatanes, últimes amb només 2 punt, són conscients que cada vegada queda menys temps per reaccionar. I és que les de Miroslav Vujasinovic sumen deu derrotes de forma consecutiva perquè només van guanyar el primer partit de la lliga, el que les va enfrontar a casa amb l’Agustinos d’Alacant. Des de llavors, tot han estat derrotes en una temporada on l’equip depén, i molt, de dues veteranes com són Emma Precup, màxima golejadora del grup amb 81 gols, i Irina Pop que, per diferents situacions personals tampoc no es poden entrenar amb la regularitat necessària. Vujasinovic està donant molts minuts a jugadores joves del juvenil que també formen part dels entrenaments amb l’equip sènior.

Davant tindran un OAR Gràcia penúltim a la lliga amb 3 punts, els que suma d’una victòria i un empat. Per mirar de trencar la ratxa, les sabadellenques han canviat d’entrenador. Dani Lara, actual seleccionador espanyol d’handbol platja femení, i ex de La Roca, és qui s’ha fet càrrec de l’equip i qui mirarà de redreçar la situació d’un conjunt on destaca la jugadora Katerina Hegrova i també les germanes Miriam i Melanie Moreno.

L’enfrontament entre les lleidatanes i les sabadellenques serà especial per la portera, Olga Pena, que les últimes temporades havia defensat la samarreta de l’Associació. A l’Onze de Setembre es veurà les cares amb una gran amiga, Jennifer Nana, una altra de les jugadores veteranes de l’Associació.

Al seu favor, les lleidatanes tenen millors registres golejadors que l’OAR Gràcia, 231 per 217. Per contra, n’encaixen més, 314 per 282. I és que l’equip lleidatà és el més golejat del grup. El partit es podrà seguir a les televisions locals i a XALA! aquest diumenge a les 18h des de l’Onze de Setembre de Lleida.

Anar a la font
Lleida TV

Powered by WPeMatico

Translate »