L’argentina Satellogic crearà 100 llocs de treball a Barcelona fins el 2020

Rate this post

Satellogic, l’argentina puntera en tecnologia de microsatèlits d’imatges d’alta resolució, ja va anunciar que instal·laria a Barcelona, concretament al 22@, les seves oficines centrals de la marca per tot Europa. Amb aquesta obertura, l’empresa crearà 100 llocs nous de treball fins el 2020.

Aquestes noves oficines seran la cinquena seu internacional de la companyia, després de les de Buenos Aires (Argentina), San Francisco (Estats Units), Montevideo (Uruguai) i Tel Aviv (Israel).

“Barcelona és una mina de talent”

L’empresa argentina és una de les moltes que ha fet el pas de venir a Barcelona per instal·lar-hi el seu hub europeu, i el discurs polític no influeix en aquesta decisió. 

Segons el Chief Data Scientist de Satellogic i responsable de la nova seu europea de la capital catalana, Marco Bressan, “Barcelona és una veritable mina de talent i nosaltres necessitem aquest talent, amb tres de les cinc millors universitats de l’Estat espanyol”. Per Bressan, “la ciutat està ben connectada amb altres ciutats europees i no és complicat atreure les persones amb alt nivell de preparació: és un lloc ideal on començar a treballar per a una empresa capdavantera”.

La companyia, nascuda l’any 2011, està especialitzada en la fabricació i gestió de satèl·lits a l’espai que capturen imatges en alta resolució de la superfície de la terra. Actualment, Satellogic compta amb 8 satèl·lits en òrbita, amb la previsió de llançar-ne 4 més aquest 2018 i arribar als 200 l’any 2021. D’aquesta manera, l’empresa espera tenir la capacitat a mitjans de l’any 2020 d’actualitzar cada setmana un mapa complert de tota la superfície de la terra. Els satèl·lits pesen uns 45 kg i estan situats a una altitud de 500 km.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »