L’Andorra de Gerard Piqué també farà retallades per culpa del coronavirus

El Futbol Club Andorra, del qual el màxim accionista és Gerard Piqué, està acabant de pactar una rebaixa salarial amb els jugadors i treballadors del primer equip per l'afectació del coronavirus. El club, que milita a la Segona Divisió B espanyola, també es troba aturat i confinat per la suspensió de la competició.

"És cert que estem parlant amb els jugadors i també decidits a realitzar una rebaixa salarial. Ha estat una decisió de mutu acord i la veritat és que tots han reaccionat força bé. És una iniciativa col·lectiva i Gerard Piqué no ens ha proposat res, però sí que és veritat que està sempre al dia del que passa al club", ha reconegut Jaume Nogués, director esportiu del club andorrà.

Piqué FC Andorra Europapress

EFE

L'Andorra no està al marge del que suposa la suspensió sense data de retorn de la competició, i actualment hi ha molts equips d'aquest grup III de 2aB que estan presentant ERTO. Aquesta mesura, però, no es pot realitzar a hores d'ara al Principat d'Andorra: "Aquesta rebaixa salarial és un acte de solidaritat. Aquestes coses s'han d'entendre perquè el club deixa d'ingressar diners i no pot comptar amb els recursos que comptava. Aquest mes els jugadors han cobrat el seu sou íntegre i aquesta mesura seria per al següent i mentre duri aquest confinament obligat pel coronavirus".

El tant per cent de la rebaixa no està tancat però serà igual per a tots els jugadors: "No és un 50%, ni un 45% ni un 40% com s'ha publicat. S'ha de fer a partir d'un mínim i serà un descompte proporcional al sou de cadascú". Tot i això, no s'esperen les xifres que, per exemple, ha presentat el Barça del 70%.

pique andorra efe

EFE

"Gerard Piqué està al corrent de tot el que passa al club. A ell li encanta, però ell no negocia amb els jugadors i els empleats. Per això estic jo. Ha estat una iniciativa de la direcció del club i no de la propietat", ha assenyalat Nogués.

Mentrestant, l'equip dirigit per Nacho Castro es manté confinat i a l'espera de reprendre la competició quan la Reial Federació Espanyola de Futbol i el govern espanyol ho decideixin.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: