L’AMPA del Guillem de Montgrí pot recuperar el control del menjador escolar

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha obert la porta perquè l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí, de Torroella, recuperi la gestió del menjador de l’alumnat a partir del curs 2021/22.

L’AMPA de l’escola agraeix al president del Consell, Joan Loureiro, i a la consellera d’Educació, Roser Font, que els hagin ofert la possibilitat d’excloure el menjador del migdia al centre de Torroella del nou plec d’escoles del nord de la comarca. Ho avança Jordi Masferrer, president de l’AMPA del Guillem de Montgrí, que va ser la més crítica amb la decisió inicial d’Ensenyament d’externalitzar la gestió en empreses a través de concursos, però que finalment van fer marxa enrere.

La recuperació del control del menjador, però, resta ara condicionada a l’acceptació de les famílies de tornar-se a implicar en la gestió, una voluntat que fa un parell d’anys va fer mobilitzar desenes de famílies –per un preu més econòmic i un major marge de decisió en els menús–, però que ara sotmetran a una assemblea per copsar el grau d’acceptació actual.

Masferrer explica que demà es reuniran per preparar els pròxims moviments.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: