L’amiga més ‘especial’ de Joan Carles fuig de Palma i es ven la casa

Rate this post

Abans que Corinna zu Sayn-Wittgenstein, qui ocupava els pensaments de Joan Carles I era una dona de Palma, Marta Gayá. Una amiga ‘especial’ del monarca que segons algunes veus, hauria estat alguna cosa més als 80, començaments dels 90. De fet, al diari El Español van arribar a escriure que el rei emèrit li hauria preguntat al cap de la Casa Reial, Sabino Fernández Campo, “¿Es que no puedo hacer como lo hacen miles de españoles?“, en relació a un possible divorci de Sofia per anar-se’n amb ella.

Marta Gayá GTRES

GTRES

La decoradora és una de les dones que mai han fallat Joan Carles i després de tenir el que fos que tinguessin, han seguit mantenint l’amistat amb el pas dels anys. No és d’estranyar, tenint en compte que el pare de Felip s’ha desviscut per ella, estigués o no Sofia al davant. Prova d’això és el que escriu Pilar EyreLecturas aquesta setmana, quan recordava uns fets de 1991. En un sopar d’homenatge a l’Aga Khan al Club Nàutic de Palma presidit pels reis, Sofia “se fue muy disgustada ​porque don Juan Carlos la dejó plantada para sentarse con Marta Gayá, su ‘novia’, que estaba con el matrimonio Vilallonga“. El matrimoni i Marta Gayá van arribar tard a l’esdeveniment, cosa que no està gens ben vista si hi ha uns reis pel mig. Tot i això, Joan Carles va abandonar la taula presidencial per anar a fer-los-hi companyia.

joan carles aga khan

Efe

Un any més tard, durant el sant del pare de Joan Carles, Don Juan de Borbon, l’única reina que hi va assistir va ser Sofia, “sola y llorosa. Don Juan Carlos estaba en Suiza junto a Marta Gayá, enferma de depresión“. Ara, amb tot el que està caient al voltant de la figura del rei, qui ha decidit posar cames ajudeu-me i marxar de Palma ha estat la mateixa Gayá. Amb Joan Carles absent, qui s’ha decidit a no tornar ha estat la seva amiga. La mallorquina, que ha passat mitja vida allà, fa temps que prefereix viure gran part de l’any a Suïssa. I ara, segons Vanitatis, ha posat a la venda el seu pis de 300 metres quadrats amb vistes al mar del passeig marítim de Palma, una de les més buscades. Unes cases que no baixen dels 600.000 euros. Gayá, una dona discreta i fidel amiga, va formar part del que es va conèixer com la “cort mallorquina” de Joan Carles. Una cort que mica en mica posa terra pel mig amb un rei cada vegada més qüestionat.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »