Lamentable Cárdenas pro-Vox amb un vídeo de Rosalía: “Parece que está consumiendo”

Javier Cárdenas és un bocamoll. Al capdavant d’un programa de ràdio, el periodista català és més perillós que un mico amb dues pistoles. I de ressaca post-electoral més encara. Només cal haver sintonitzat Europa FM els dies posteriors al 10-N per adonar-se’n. Aquest matí, el presentador de ‘Levántate y Cárdenas’ estava pletòric. Fins que ha parlat de la Rosalía, que li ha aigualit la festa: amb un to seriós, Cárdenas ha comentat el tuit de la cantant catalana contra Vox, que ara és tercera força al Congrés. “Fuck Vox”, escrivia ahir al vespre la Rosalía. I és clar, ell s’ha posat de part del partit ultradretà alhora que ha atacat l’artista amb una acusació que voreja el que és legalment permissible.

Javier Cárdenas Europa FM @_javiercardenas

@_javiercardenas

rosalia bata de cola GTRES

GTRES

“Rosalía no tenía ninguna necesidad de meterse en ese jardín”, ha lamentat Cárdenas al seu programa. El presentador ha dedicat uns minuts del seu matinal a alliçonar la cantant per haver tuitat contra Vox el dia després de les eleccions. “Le faltas al respeto a una gran cantidad de gente”, ha assegurat. Tot i que posa en dubte que ella hagi estat l’autora de la piulada: “A mí me extraña mucho que ella lleve su propio Twitter. Quien lo ha llevado por ella se ha metido en un jardín”. Una sospita que no ha evitat el que ve ara. Javier Cárdenas i el seu col·laborador Xavi Martínez embogits, assenyalant la cantant amb un vídeo que han vist a internet: “Los seguidores de Vox han encontrado un momento de Rosalía que quizás no sea el más acertado de ella, en el que parece que está…”, comença la mà dreta de Cárdenas. I ho deixen anar, sense pensar la bestiesa que estan dient: “Consumiendo algo”.

Rosalía actuació EFE

EFE

El vídeo al qual es refereix Cárdenas no demostra res. Només es veu com la Rosalía es toca la cara, però a ell tant li fa. Un moment que no és encertat, assegura. Diu que sembla que consumeix. De què parla? Javier Cárdenas dona per bones les acusacions dels ultres, sense cap altra prova que unes imatges en les quals no es veu res, només per ensorrar la cantant catalana. Tanta ràbia li fa que la Rosalía no sigui una ultradretana, que vol acabar amb ella a base de mentides?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: