L’altra amant de Joan Carles, Bárbara Rey, gelosa de la repercussió de Corinna

Rate this post

A tots ens sembla ja normal parlar de les amants del rei Joan Carles I. L’emèrit ha tingut una vida sexual plena i ben satisfactòria, sortint a la llum un nom rere un altre de les seves amiguetes especials. La reina Sofia du unes banyes enormes i tots ho acceptem, donant-ho per fet i sense donar-li més voltes. A Mallorca, a Alemanya, a Madrid… Una amant a cada port, com diuen. Una dita que ha fet seva, sobreposant-se els noms. Corinna, Marta Gayá i Bárbara Rey són, segurament, els tres noms amb més repercussió mediàtica. Però fins i tot s’ha arribat a publicar un llibre que assegura que més de 5.000 noies han estat amb ell al llit

El nom que està sonant amb més força aquesta setmana és el de la princesa alemanya, per això, tenint una gran repercussió Corinna en filtrar-se uns àudios d’ella molt compromesos parlant sobre Joan Carles. L’ha acusat de voler fer-la còmplice d’un delicte de blanqueig, així com de ser l’autèntic responsable dels delictes d’Iñaki Urdangarin i de posar-li les banyes també a ella amb una empresària valenciana.

Corinna-Joan Carles-GTRES

GTRES

En esclatar aquesta polèmica, que també podria esquitxar la reina Letícia, era inevitable pensar en les altres amants. Tindrà Villarejo converses amb elles parlant també sobre l’emèrit? El Español s’ha posat en contacte amb Bárbara Rey, la vedette amb qui va mantenir una relació intermitent durant més d’una dècada. I durant tota la conversa telefònica, s’ha mostrat devastada, assegurant que està vivint una depressió: “No vull parlar al respecte. Estic en altres coses, en un altre punt. No estic bé, estic travessant una depressió. No sé com dir-ho… necessito treballar i m’han vetat a televisió, a totes les cadenes. Ja no sé què fer”.

Reclosa a Múrcia, vivint aliena al món mediàtic… On és la Bárbara Rey que feia petar els audímetres en anar al Sálvame Deluxe? De l’entrevista pot extreure’s una idea: ella troba a faltar aquest frenesí, estant gelosa de Corinna i la repercussió que està tenint en aquests moments. 

barbara rey 2 telecinco

Telecinco

La història d’amor entre Bárbara i Joan Carles ha ocupat molts minuts de televisió també. I és que saber com va anar tot, té molt de ganxo. Cal remuntar-nos a principis de la transició, quan Adolfo Suárez va presentar-los. Van començar a veure’s intermitentment des d’aquells primers anys de la dècada dels 80, però tot va acabar el 1994. 

El rei Joan Carles va dir-li que la història havia d’acabar, però Bárbara no estava conforme. Va ser llavors quan va començar a amenaçar dient que tenia moltes fotografies dels dos junts i fins i tot algunes gravacions, arribant un moment que el CNI va intervenir. 

Així ho va assegurar OKdiario l’any passat, traient a la llum que haurien pagat el seu silenci obrint-li un compte bancari a Luxemburg i ingressant-li tres milions d’euros. Ella ho va negar, encara que tindria sentit tenint en compte que anys enrere havia denunciat pressions, amenaces i fins i tot un robatori de cintes a casa. I d’aquí, a afirmar que tindria alguna “mà negra” que hauria provocat que les televisions deixessin de trucar-la. 

Com acabarà aquesta història? La veurem al Deluxe parlant al respecte?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »