L’alcalde narcotraficant dimiteix “per la família”

Rate this post

Rafael Gil, alcalde de la localitat valenciana  de Torres Torres, ha anunciat que presenta la seua dimissió com a primer edil després que questa setmana acceptés, a l’Audiència de València, complir una condemna de quasi huit anys de presó per pertànyer a una organització criminal dedicada a la intermediació, producció, adquisició, venda i transport a la resta d’Europa de grans quantitats de marihuana i armes de foc.

Així ho ha confirmat a Europa Press a les portes del consistori; encara que atribueix la seua decisió no a la situació judicial en la qual es troba sinó a “assumptes personals”. La renúncia es farà efectiva “de forma immediata”, ja que aquest mateix matí havia demanat que prepararen tots els papers necessaris. “I ja està, no puc fer res més”, ha indicat Gil, qui ha afegit que ara haurà de buscar treball en l’empresa privada. “No repetiré. Com repetiré d’alcalde? Deixe la política”, ha afirmat. L’alcalde ha admès “pressions de la seua família” per a presentar la dimissió i així mateix ha reconegut que aquest no és “un moment agradable per a ningú” però ha reivindicat la tasca realitzada en el consistori.

Rafael Gil va ser expulsat del PSPV a l’estiu de 2016, després de ser detingut en una operació dirigida per la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra contra una organització dedicada al tràfic de marihuana i armes de foc, que venien a diversos països d’Europa utilitzant una empresa logística propietat de l’alcalde de Torres Torres

Anar a la font
Àngel Martínez

Powered by WPeMatico

Translate »