Laia Palau: “El meu compromís és amb el club”

“El meu compromís és amb el club. Vull acabar la lliga i les competicions i, després, si estic bé per a la federació” diu Laia Palau (Barcelona, 1979), en la primera compareixença des que l’Spar Girona s’ha reincorporat als entrenaments. Una tornada estranya, evidentment: “Serà una temporada particular, marcada per la COVID-19. Però l’objectiu és competir al màxim totes les competicions que juguem, com cada any aquí a Girona. Això vol dir arribar a les finals, disputar-les i guanyar títols si pot ser”.

Paraula de tècnic

Èric Surís, per la seva banda, recorda el context amb què treballa l’equip: “Afecta molt en els protocols que hem de seguir en el dia a dia i també en la planificació. Però hem de seguir una línia pensada en què tot avança per a les primers competicions: lliga catalana, supercopa, inici de lliga i prèvia d’Eurolliga”.

El tècnic gironí, que comença el curs a Fontajau per cinquè any seguit, apunta la necessitat d’anar amb peus de plom en la preparació, sense amistosos a la vista encara: “És molt important la posada a punt. Segurament les jugadores han fet un rècord d’inactivitat en les seves trajectòries esportives. Ho parlàvem amb la Laia que potser havia tingut un mes. Hem d’anar molt a poc a poc, amb peus de plom i un protocol de COVID-19 alimenta l’altre per començar sense contacte, avui ja amb proves superades ens podem barrejar i si tant de bo tenim el segon negatiu col·lectiu ja podem fer més oposició. I pel que fa la preparació física una primera setmana progressiva i sense riscos, que les jugadores vagin adaptant-se a l’impacte i el tornar a una pista. Les dues primeres setmanes no ens plantegem jugar cap partit, és molt risc i no el volem assolir”.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: