L’agressió que amaguen les TV: la racista amb rojigualda que insulta un africà

Dilluns les TV espanyoles van fer viral el vídeo d'una senyora amb bandera espanyola a Tarragona que era agredida. Ferreras, Ana Rosa i Griso es van atipar de mostrar el vídeo en bucle i entrevistar la senyora. Pocs dies després a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona una altra senyora amb una rojigualda encara més gran, s'encara a un home de raça negra, l'insulta de manera repugnant "negro zumbón" i li clava una empenta. Dos vídeos de l'escena patètica de la senyora racista, violenta i unionista:

Els vianants li recriminen i la racista unionista s'hi encara "Que no tiene güevos pa estar en su país… Le llamo negro porque es negro. ¡Negro!" i li fa al jove africà el senyal de "toca el dos". La porqueria etnicista de "vete a tu país". L'home negre no s'hi torna, ni de l'agressió física ni dels insults. La racista va vestida amb bandera espanyola i una bufanda d'Espanya mentre el gos que l'acompanya va lligat amb una altra bandera d'Espanya.

espoanyolista agredeix

god espanya

twitter

Agressió física i moral que no veurem a La Sexta, Antena 3 o Telecinco però que no escapa a twitter ni a En Blau. Ferreras entrevistarà l'home africà? La policia anirà a detenir aquesta senyora per delicte d'odi?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: