L’agència de premsa alemanya: “Els independentistes bloquegen la principal artèria de Catalunya”

Rate this post

L’agència de premsa alemanya, Deutsche Presse Agentur (DPA), s’ha fet ressò aquest vespre de la creixent mobilització independentista a Catalunya, i ha subratllat que les protestes “han bloquejat la principal artèria” de Catalunya, l’autopista AP-7.

“Els activistes han cridat els partidaris de la independència a participar en el bloqueig “indefinit” i a “paralitzar el país” fins que es proclami una República catalana independent”, ha afegit.

DPA

L’agència recorda que aquesta autopista és una artèria clau de la península Ibèrica, i que “comença a la frontera amb França i s’acaba a la regió d’Andalusia al sud”.

“Els independentistes són membres de l’anomenat Comitè de Defensa de la República (CDR) i demanen una secessió unilateral de Catalunya d’Espanya en línia amb el referèndum d’independència prohibit de l’1 d’octubre de 2017. El CDR ja havia organitzat diversos bloquejos de carrers, entre altres coses, per expressar la seva solidaritat amb l’exlíder autonòmic Carles Puigdemont, que es va escapar a Bèlgica del poder judicial espanyol”, ha apuntat.

 

Anar a la font
Lluís Bou

Powered by WPeMatico

Translate »