L’aeroport del Prat va rebre un 5% més de passatgers a l’agost

L’aeroport del Prat va tancar el mes amb més tràfic aeri de l’any amb un creixement del 5%. Durant l’agost, prop de 5,4 milions de passatgers van passar per la infraestructura i en el que portem d’any ja són gairebé 35,6 milions, fet que representa un increment del 5,2% respecte al 2018.

Aquest últim mes d’agost, el nombre de passatgers que van utilitzar el Prat va tornar a quedar per sota de Barajas, l’aeroport amb més tràfic de l’Estat. Així doncs, la instal·lació madrilenya va rebre gairebé 5,8 milions de viatgers, una diferència d’unes 380.000 persones amb la catalana. De fet, el fort creixement de Barajas (un 7,5% més respecte a l’últim agost) ha ampliat la distància entre tots dos aeroports, que l’any passat era de 237.000 passatgers.

Tot i les vagues del personal de terra d’Iberia i els treballadors dels controls de seguretat, aquest agost el Prat va assolir el seu rècord de passatgers transportats en un sol dia. En total, el divendres 16 d’agost van viatjar a través de l’aeroport de Barcelona 187.752 persones.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: