L’actriu Dafne Fernández es despulla a Instagram per començar les vacances

Rate this post

Són moltes les celebrities que quan s’han quedat embarassades, s’han fet artístiques fotografies lluint la panxa. És el cas de Demi Moore o Britney Spears, per posar dos exemples.

britney bazaar

Bazaar

demi moore vanity

Vanity Fair

L’actriu Dafne Fernández, a qui els espectadors van conèixer a Un paso adelante i que després ha fet carrera a la televisió i el cinema amb sèries com Tierra de lobos o films com Perfectos desconocidos, va anunciar fa tres mesos que estava esperant un fill. Des del mes de març, Fernández ja ha anat penjant a les xarxes socials diferents imatges de com evoluciona la seva panxa.

 

Me & by husband @mariocgirela

A post shared by Dafne Fernández (@dafnefernandez) on

Abans que arribi el moment, ha marxat uns dies de vacances amb la seva parella, Mario Chavarría. I s’ha fet una fotografia al que sembla l’habitació d’un hotel, amb vistes al mar. L’actriu apareix totalment despullada, però a diferència del que és habitual, no s’ha fet una foto nua ensenyant la panxa i posant-se la mà als pits, sinó que ha preferit una imatge d’ella estirada al llit, d’esquenes i contemplant l’horitzó. 

 

 

A post shared by Dafne Fernández (@dafnefernandez) on

El més sorneguer, però, ha estat el comentari que ha escrit al costat de la imatge, o més ben dit, l’emoticona que ha triat: un dibuix d’un préssec, i que cadascú hi vegi la interpretació que hi vulgui veure. Sigui com sigui, els seus seguidors han elogiat la foto i en poques hores ja tenia més de 15.000 likes.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »