L’ACN es queixa de JxCat

El comitè d’empresa de l’ACN, en un comunicat, lamenta “ profundament que els grups parlamentaris de Ciutadans, Junts per Catalunya i el Partit Popular hagin tombat una esmena que apostava per garantir la viabilitat futura de l’ACN”.

“Durant el debat final d’aprovació del pressupost de la Generalitat de 2020 del passat 24 d’abril es va debatre una esmena del grup de Catalunya en Comú Podem que proposava una aportació addicional d’un 10% del pressupost a l’empresa gestora de l’ACN, Intracatalònia, per al desenvolupament del pla estratègic del 2019-2021”, expliquen.

“Ens preocupa especialment el fet que el grup de Junts per Catalunya, soci del Govern que ostenta la conselleria de la Presidència, de qui depèn l’ACN, hagi tombat la iniciativa parlamentària”, afegeixen en aquest sentit.

“Requerim solucions immediates per l’agència i per al desenvolupament del pla estratègic, vital per al futur de l’ACN i per fer front a la precarietat laboral existent, la manca de personal i recursos i la sistemàtica manca d’inversió tecnològica que s’ha patit els darrers anys”, assenyalen.

També defensen “l’existència d’una agència de notícies pública, independent i forta i emplacem totes les formacions polítiques a garantir la seva viabilitat econòmica”.

“Darrere dels micròfons, les càmeres i els textos de l’agència hi ha una plantilla de treballadors i treballadores professionals entregats que es mereixen un reconeixement, unes condicions dignes i una estabilitat”, sentencien.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: