La xarxa es burla de Laura Matamoros per la seva darrera publicació

La influencer Laura Matamoros acaba de revelar un misteri que tenia els internautes corpresos: El perquè de la seva sobtada desaparició de les xarxes socials. Potser vostès també s'havien adonat de que la madrilenya havia deixat orfes els seus seguidors durant una eternitat: Una setmana sense pujar fotos de viatge, gaudint de platges o muntanyes, somrient, plorant, bevent, menjant. Algunes informacions (sense cap mena de credibilitat) parlaven de depressions planetàries, de manifestacions als carrers, de vagues, aldarulls… Afortunadament però, la pròpia Matamoros ha tornat per tranquil·litzar la gentada que necessita dels seus posts per llevar-se cada matí amb un missatge contundent, eloqüent i… hilarant: "Me he tomado una semana de descanso". 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Pues sí, me he tomado una semana de descanso ♥️

A post shared by Laura Matamoros (@_lmflores) on

La Laura necessitava descansar de les xarxes, i per això el seu silenci a Instagram. Normal. Ha de ser molt estressant viure les 24 hores del dia enganxat al mòbil fotografiant el 90% de les seves activitats diàries. Activitats, però, que queden molt lluny del que el comú dels mortals defineix com treballar. I és clar, les xarxes han esclatat massivament contra la jove: "Descansar de descansar"

laura mat com1laura mat com2laura mat com3laura mat com4laura mat com5laura mat com6

Laura Matamoros barret @ lmflores

@_lmflores

La pregunta que es fa tothom és: Si quan la Laura treballa sembla que estigui de vacances, què haurà fet mentre descansava de debò? Volem fotos, missatges, vídeos. Ho volem tot. Has creat un monstre. La xarxa no descansa, amiga.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: