La Unió Hotelera es desmarca de l’acció de protesta de la restauració

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) es desmarca, en un comunicat, de la concentració de protesta que prepara la restauració davant del Govern. “Volem informar que no som els impulsors de la mobilització prevista pel divendres vinent davant l’edifici del Govern. Aquesta mobilització denota la gravíssima situació en la qual es troba el sector i la respectem sempre que es faci d’una manera pacífica i respectant totes les mesures de seguretat necessàries”.

L’UHA afirma que no hi assistirà. “Com a associació no hi prendrem part perquè creiem que la millor manera de reivindicar-se és continuar treballant i negociant amb les institucions com ho venim fent des de l’inici d’aquesta pandèmia, tot i que respectem que a títol personal qualsevol dels nostres associats s’hi pugui sumar”.

El missatge que estan intentant fer viral a les xarxes.

Relacionat

Dilluns es va convocar la mobilització a través de les xarxes socials.Té el suport d’empresaris del sector dels bars i els restaurants però, també, molts treballadors i clients que, per empatia els fan costat. També hi hauria diversos professionals de la distribució alimentària i les begudes. No té res a veure amb la Unió de Bars que aquest divendres mantindrà una nova reunio telemàtica amb Govern.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: