La TV de Jaume Roures lidera amb un Neymar estèril

Rate this post

El dia que la Guàrdia Civil posa l’amo de Mediapro, el poderós Jaume Roures, al punt de mira judical pel referèndum, el seu canal Bein Sports va ser líder a Espanya amb el Madrid-PSG. 2,3 milions d’espectadors mirant una TV de pagament és un èxit descomunal. Amb un 13,5% va ser el programa més vist. A Catalunya no es va quedar enrera: 12,8% i 344 mil espectadors. Els qui no poden pagar-se la tele van anar a TV3, que de moment és gratis. El foraster segueix desfermat amb un 20,4% i l’APM es queda en un bon 14,8%. Espectadors que volien riure i fugir del decebedor Neymar que a 24 h del seu partit més important de l’any penjava a instagram una foto despullat que li va fer el presumte assetjador sexual Mario Testino. 

neymar psg EFE

EFE

 La resta de la nit va suposar una galleda d’aigua freda per 8tv. L’endemà d’alçar-se amb un 6,4%, en competició amb Està passant i TN Vespre, 8 al dia va caure al 2,5%. Mala peça al teler si només destaques quan la competència no emet. El retorn d’Està passant va fer un 16,5%, fluix pel que són ells però líder. El programa d’esports de la cadena de Godó Fora de joc gairebé desapareix amb la prèvia de Neymar: 0,1%. 8tv voldria enviar a la presó (metafòrica) els tonis, Soler i Cruanyes.

els tonis TV3

TV3

No cal que patim, el programa de Soler segueix fent riure també des dels platós de Sant Joan Despí, però tenir-lo 5 dies sense emetre és excessiu sent el programa diari estrella de la cadena. Abans, Tot es mou segueix instal·lat líder al 14%. Arucitys es mira de reüll la taula de TV que fa Lluís Marquina. Li porta 16 anys de desavantatge però si afina els continguts i les cares no sortirà borrós i triomfarà.

tot es mou tv3

@totesmoutv3

TV3 lidera el dia en què les TV estatals van fer figa. El més sagnant és el programa de persones desaparegudes de TVE, el Quién sabe dónde 2.0. Desaparecidos cau al 3,6% a TVE. La setmana que ve, a qui haurà de buscar Paco Lobatón és a ell mateix.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »