La tendra relació de parella de Roger de Gràcia i Agnès Busquets

En Roger de Gràcia i l’Agnès Busquets són probablement un dels matrimonis més estimats de Catalunya. La parella de mediàtics es va casar fa tot just deu anys a Alcover, a la comarca de l’Alt Camp, tenen un fill i viuen feliçment al barri de Gràcia de Barcelona.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

No és la millor foto… però avui fa 10 anys d’un dels dies més calorosos que recordo…❤️@mindundi33

A post shared by Nessbu (@agnesbusquetstarrasa) on

 

La xispa entre el periodista i l’actriu va saltar al Polònia, on tots dos van començar a treballar l’any 2006. De fet, en alguna ocasió el programa de sàtira política de TV3 s’ha animat a jugar amb la relació entre el Roger i l’Agnès i ha mostrat el seu amor a la petita pantalla. Qui no recorda aquest gag de la Carme Ruscalleda i en Mindundi amb un petó de pel·lícula al final?

roger de gracia agnes busquets tv3

Cliqueu sobre la imatge per veure el gag | TV3

El periodista ja fa anys que va deixar el programa i, des del 2016, presenta cada tarda l’Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio. L’actriu, en canvi, continua al Polònia des de fa tretze anys. Tot i que sembla que podria deixar-ho aviat. “Penso que hauria de plegar”, li va confessar dilluns a l’Eloi Vila a ‘Al cotxe’.

agnes busquets tv3

TV3

El matrimoni té un fill de 9 anys, en Pep. I de moment no es plantegen ampliar la família. El motiu? L’Agnès li va assegurar dilluns a en Vila que no pensen en tenir més nens, d’una banda perquè es fan grans (ella té 42 anys i el seu home 44) i cada cop és més difícil, i de l’altra, que quan van tenir el seu únic fill “els primers anys no dormíem i això era una tortura”. Vaja, que no els ve gaire de gust tornar a passar pel mateix. Els Gràcia-Busquets també tenen dos gossos: en Trotsky i en Fuet, dos gossos salsitxa dels quals l’Agnès s’ha tatuat la silueta als braços.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Fuet & Trotsky 🎄

A post shared by Nessbu (@agnesbusquetstarrasa) on

 

Els Gràcia-Busquets celebren enguany una dècada de casats i d’èxits en l’aspecte personal i professional. Per molts anys més.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: