La T-Casual substituirà la T-10 que pujarà el preu fins als 11,35 euros

La T-10 puja de preu i passa a dir-se T-Casual; a partir de l'1 de gener de 2020 passarà de costar 10,20 euros a 11,35. Pel que fa a la T-Mes, ara s'anomenarà T-Usual i baixarà dels 54 euros als 40.

L'Autoritat de l'Transport Metropolitana (ATM) ha informat avui de les noves tarifes de tots dos títols de transport, que pretenen "beneficiar la freqüència de l'ús", segons ha dit el conseller de Territori, Damià Calvet.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat en roda de premsa que aquestes propostes suposen "una revolució tarifària" perquè "arriba la tarifa plana a el transport públic" de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per la seva banda, la T-Jove, amb viatges il·limitats per als menors de 25 anys durant 90 dies, baixarà de preu un 25% fins als 80 euros. La Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona asseguren que la nova política tarifària és més senzilla i premia als usuaris habituals.

El bitllet senzill es manté però s’encareix i deixa de tenir un preu únic. Si a la tarifa de 2019 costava 2,20 euros, a partir del 2020 el preu es fixa per zones; el preu per una zona puja 20 cèntims i passa a costar 2,40 euros.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: