La surrealista votació a la Pilota d’Or d’un periodista i un mitjà inventats

Rate this post

El circ de la Pilota d’Or comença a perdre prestigi. Si ja fa uns dies que un dels periodistes que van votar per escollir el millor futbolista de l’any, Luka Modric, va confirmar irregularitats en els seus vots, el nou capítol que ara arriba és més que surrealista.

Luka Modric Pilota d'Or 2018 EFE

EFE

La nova polèmica té a veure amb la votació de la colònia francesa de Comores. Com és normal, un periodista d’un dels mitjans més importants envia cinc vots per escollir el millor futbolista. Tot ben normal fins aquí.

El problema arriba quan es busca el nom i el mitjà a Internet. Ja es pot buscar i rebuscar, perquè sembla que el periodista Abdou Boina, qui ha votat, sembla que és una persona inventada. El mateix passa amb el mitjà albaladcomores.com, que quan entre al seu web, de futbol i de mitjà n’hi ha ben poc.

Comores Votació Pilota d'Or 2018 Luka Modric

Amb la boca oberta és com s’ha quedat el món del futbol amb aquest personatge fantasma. I curiosament cap dels vots seus vots ha estat per a Messi. El vot de Comores, una colònia francesa que més que bona olor, comença a fer pudor de manipulació.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »