La sortida de to del metge del Madrid de bàsquet transcendeix la rivalitat esportiva

Més enllà de la coneguda rivalitat que hi ha a la pista entre el Barça i el Reial Madrid de bàsquet, la disputa del primer clàssic europeu del curs, que va acabar amb victòria blanca (86-76), va estar marcada per la sortida de to del metge del conjunt madridista. En una arenga prèvia a l’enfrontament dins del vestidor blanc, Miguel Ángel López Andrades va qualificar els jugadors del Barça de “la pitjor trepa de rates de l’Eurolliga”.

Aquest divendres el club blaugrana ha emès un comunicat en què “lamenta les expressions utilitzades pel doctor del primer equip de bàsquet del Reial Madrid en els minuts previs a la disputa d’un clàssic, en aquest cas d’Eurolliga, que es va disputar sota la més estricta normalitat esportiva”. El Barça valora en el seu escrit que “aquest tipus d’expressions desafortunades no fan més que fomentar l’odi”, cosa que rebutgen “completament”. L’entitat blaugrana deixa a les mans de l’Eurolliga prendre “l es mesures que cregui oportunes” i espera que “no es torni a repetir una situació com aquesta, en què es falta clarament al respecte a un grup de jugadors, tècnics i staff“.

Per la seva part, Miguel Ángel López Andrades s’ha creat un compte a les xarxes socials per disculpar-se personalment i on reitera el seu “penediment i avergonyiment”, mentre que a l’entitat madridista es manté el silenci institucional. 

Ante los sucesos de ayer he decidido crearme una cuenta en redes sociales para hacer pública mi disculpa. pic.twitter.com/Z4Ic5eB8OH

— Miguel Ángel López Andrades (@MiguelALopezAn) November 15, 2019

El metge blanc, que participa habitualment en les arengues prèvies del Reial Madrid de bàsquet, també ha volgut manifestar la seva “admiració i respecte” pel Barça. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: