La sorprenent imatge d’un jugador del Barça viatjant en metro que s’ha fet viral

Rate this post

Al món del futbol hi ha professionals més introvertits, n’hi ha de més extravertits, però també n’hi ha de més i menys propers als aficionats. Un dels més especials és el porter del Barça Marc-André Ter Stegen. L’alemany és d’aquells futbolistes diferents que fins i tot es deixen veure en llocs públics i on podria haver-hi grans acumulacions de gent: el metro.

Fa un temps se’l va poder reconèixer pel centre de Gràcia amb un patinet elèctric. Com un barceloní més. Ter Stegen no s’amaga com la majoria de futbolistes i també s’atreveix a anar amb el metro.

El porter del Barça va ser captat viatjant amb el transitat mètode de transport públic per moure’s per Barcelona. Òbviament, va ser reconegut per gran part dels usuaris del tren soterrat.

Una imatge curiosa del porter del Barça, que sembla plenament adaptat a la seva nova casa. Tot fa indicar que Ter Stegen estima Barcelona i també Catalunya.

Ter Stegen és un porter diferent, un futbolista que vol ser normal i que per aquests detalls és tan estimat pels aficionats.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »