La sorna de Suso de Toro amb VOX, que vol il·legalitzar partits catalans i bascos

VOX és el nou xèrif de la política espanyola. I actua com a tal, disparant embogit contra tots aquells que no combreguin amb la sacrosanta unitat d'Espanya. Així, els ultres han presentat una proposició de reforma de la llei de partits per il·legalitzar qualsevol formació independentista. La foguera constitucionalista contra Esquerra Republicana, Junts per Catalunya, la CUP o Bildu, vaja. 'Arderán en el infierno'. La inquisició del segle XXI atorga carnets de democràcia, quan són la colla de reaccionaris més indigna que circula per la política espanyola. Delirant. Però no creguin que tothom està indignat amb la penúltima bajanada de l'extrema dreta. Ni molts menys. Hi ha qui se sent menystingut perquè s'han oblidat d'ells en la llista negra. Concretament, els gallecs, que se senten discriminats.

suso de toro TV3

Suso de Toro TV3

"¿E os galegos que? Sempre discriminando!! Queremos que nos ilegalicen como os demais…". La frase, que no cal traduir, és del gran Suso de Toro, ofès per haver-se oblidat, una vegada més, del poble galego nacionalista i/o independentista. La parròquia fatxa encara no considera com dimonis ni el PNB ni el BNG​, només són aprenents de Satan. Però en Suso se sent tan maligne com la primera tongada d'assenyalats pels patrioters filofeixistes, i exigeix que el tractin d'igual a igual. La sorna gallega, tan famosa i punyent, ha fet les delícies dels internautes.

vox militars @javierortegasmith

VOX militars @javierortegasmith

La cua per ser il·legalitzat pels fatxes no fa sinó créixer. És el millor honor que li poden fer a qualsevol demòcrata, que t'assenyalin els hereus del franquisme​, el totalitarisme i els infrahomes de les cavernes.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: