La Selecció Catalana de Korfbal inicia una campanya de micromecenatge per poder ‘competir amb qualitat’

El campionat del Món de Korfbal a Sud-Àfrica és a tocar i els jugadors de la Selecció Catalana es troben amb problemes econòmics que els impediran participar amb qualitat de la competició. D’aquest problema neix una campanya de totSuma per ajudar econòmicament a l’equip.

Els diners recaptats seran per contractar un fisioterapeuta que els acompanyi durant la competició. L’esgotament físic durant els partits i el fet que alguns jugadors han patit lesions durant l’any, fan que la figura d’un fisioterapeuta sigui elemental. Tanmateix, a Catalunya el Korfbal és un esport minoritari i els jugadors amateurs són els que costegen els viatges. Per això, la campanya de totSuma diu: “Ajuda’ns a fer-ho possible. Catalunya al mundial de Korfbal”.

Les aportacions poden ser de 5 euros en endavant a títol individual i de 100 o més euros com a empresa. Els jugadors, a més, respondran amb agraïments i detalls com samarretes signades o vídeos personalitzats a aquells qui els ajudin a poder fer possible el seu objectiu.

 

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

%d bloggers like this: